Velkommen

Tilbud

Velkommen til Indskoling.dk. Vi laver ABC Skriveunderlag til brug i indskolingen - eller derhjemme. Til klassebrug kan man udvide pakken med miniplakater med hvert af bogstavfelterne til ophængning i klasselokalet i forbindelse med undervisningen.

ABC Skriveunderlaget er udarbejdet i samarbejde med en skole, der efterspurgte netop de ting, det indeholder. Vi er fortsat åbne for udvikling af andre skræddersyede trykte hjælpemidler til undervisningen i både indskolingen, grundskolen og overbygningen. Ring til Torben på 61 60 68 04 for info eller sparring - eller send en mail til Torben Tangsig, som sidder med den pædagogiske uddannelse og erfaring.

Som noget særligt netop nu har vi et pænt stort restparti af nodeblokke, som sælges til nogle meget fordelagtige priser.
ABC SkriveunderlagType 1: ABC skriveunderlag med laminering: 28 kr. inkl. moms. - der er et felt, hvor der kan skrives navn med en spritpen.
Ved Bestilling af klassesæt (+10) er prisen kr. 25,- incl moms i 2011.

Type 2: ABC skriveunderlag uden laminering: 20 kr. inkl. moms. - der er et felt, hvor der kan skrives navn med en blyant eller en kuglepen.

Ved køb af mindst 20 skriveunderlag bortfalder fragtgebyret på 50 kr.

NYT I 2011:
Alle bogstaver med billederne fra underlaget til ophæng i klassen: Sætpris i A4 (28 ark karton fuld farve) : Kr. 165,- incl moms.

Huskespil m. 56 brikker hhv ord og billede. Pris kr. 180,- incl moms for 3 spil.

Dominospil bogstav/billede på hver brik. 28 brikker. Pris kr. 165,- incl moms for 3 spil.

Bestilling mailes til: Torben@tangsig.dkNodeblokke

Pris pr. blok á 50 blade er 25 kr. inkl. moms.

Ved køb af mindst 10 blokke bortfalder fragtgebyret på 50 kr.

Bestilling mailes til: Torben@tangsig.dk


Vores populære ABC skriveunderlag med alfabetet på forsiden og forskellige hjælpemidler til undervisningen i matematik på bagsiden har fået et grafisk løft - og en ny farve. Vi håber i kan lide det.


Vi har et pænt stor restparti af nodeblokke som sælges til nogle meget fordelagtige priser.