Forside
Forside
Pernille Hauge Reitz
Elisabeth Wegger
Jeppe Flummer
Pia Frank
Inge Thøgersen
Facebook
Kontakt
Elisabeth Wegger  
Elisabeth Wegger

 

Elisabeth Wegger fortæller om sig selv;
Hvis jeg skal fortælle en historie så lyt her:
Min lærer i landsbyskolen var maler i sin fritid. Han gik om sommeren ud i landskabet med sit staffeli. Det var min første inspiration ud i maleriet.
Som 15-årig købte jeg et staffeli og olie, og var allerede på det tidspunkt i gang med at male og trykke på stof til beklædning.
Så blev jeg læreruddannet, havde mange billedkunsttimer, fik familie og 3 børn. På forskellig vis var arbejdet med farver en naturlig del af mit liv.
Når jeg maler, skaber jeg et rum, som jeg er alene i. Her træffer jeg de beslutninger, der må træffes i samarbejde med indre vejledning, og netop bevidstgørelsen af denne kontakt er en afgørende faktor i mit liv.
Lige nu står jeg i et vadested. Som at stå på en perron ventende på et nyt tog, hvis endemål jeg ikke kender. Lidt spændende og foruroligende som ved ethvert nyt lærred. En oplevelse som alle mennesker støder på i livet!
Som en naturlig proces i livet aflægges mønstre og former, der står i vejen for at udtrykke det væsentlige. Sådan er mit maleri hele tiden en god ledsager i mit indre grundforskningsarbejde: at udtrykke det sande, det gode og det skønne.
God fornøjelse